m install
petlinii
nello construct

Tinerii liberali îl atacă pe consilierul PDL Remus Filip, dar şi pe preşedintele PSD C.Turzii, Petre Pop

zamblau eugen
floris

Tinerii liberali au transmis azi un comunicat de presă prin care îi solicită primarului Ioan Vasinca revocarea consilierului PDL Remus Filip (foto) din Comisia de Învăţământ, „în semn de respect faţă de profesorii şi locuitorii oraşului Campia Turzii”, având în vedere faptul că acesta şi-a picat examenul de Bacalaureat atât în vară, cât şi în sesiunea din toamnă.

„Liderul organizaţiei de tineret a PDL Câmpia Turzii nu a reuşit la cei 33 de ani ai săi să treacă examenul de bacalaureat, deşi, după ce a luat 4 la matematică în vara anului trecut, a promis că în sesiunea de toamnă va învăţa şi nu va avea probleme lucru care nu s-a întâmplat: cu 2 la matematică, a fost declarat încă o dată respins.

Din postura de şef al structurii de tineret PDL Câmpia Turzii, Filip Remus a ajuns consilier local, membru în comisia de învăţământ din Consiliul Local, membru în comisia de urbanism şi reprezentantul primăriei în consiliul de administraţie al liceului Pavel Dan, de unde a fost retras după ce a căzut de doua ori la rând examenul de bacalaureat anul trecut. Prin relaţii de partid, a ajuns să ocupe şi funcţia de şef al Staţiei de Epurare din Câmpia Turzii a Companiei de Apă Arieş, unde o serie de specialişti îi sunt subordonaţi. Întâmplător sau nu, după ce a devenit consilier local, sora sa a fost angajată în cadrul primăriei la serviciul taxe şi impozite”, se precizează în comunicatul de presă semnat de preşedintele TNL Cluj, Gavrilă Iuga.

În acelaşi document, liderul TNL Cluj solicită administraţiei locale să ofere lămuriri în ceea ce priveşte situaţia de incompatibilitate a preşedintelui PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, care are statut de consilier local, iar în acelaşi timp este şi angajat al Primăriei, în calitate de şef de serviciu la Administraţia Pieţelor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: