Ți-ai propus să redecorezi casa? Află cum o poți face cu un buget redus!

minimaliste

Redecorarea întregii locuințe poate fi un proces extrem de costisitor, iar dacă nu ai la dispoziție un buget generos și bine gândit pentru toate etapele, s-ar putea să amâni momentul, iar asta te va nemulțumi. Din fericire, există din ce în ce mai multe soluții furnizate de specialiștii din domeniu pentru a decora locuința cu un buget redus. Totuși, pe lângă aceste sfaturi, este important să ții cont și de dorințele tale, cât și de trendurile actuale în materie de design interior.

Iată câteva sfaturi care cu siguranță vor transforma renovarea locuinței într-un proces plăcut și ieftin:

1. Mergi în magazine vintage de mobilă

Magazinele vintage sunt din ce în ce mai populare, deci nu-ți va fi greu să găsești câteva prin apropiere pentru a alege piese de mobilier. Avantajele de a cumpăra mobila vintage sunt numeroase, printre acestea se regăsesc raportul avantajos calitate-preț, durabilitatea, protejezi natura, nu ai nimic de asamblat și îți decorezi casa cu un mobilier unic. Așadar, ai toate motivele pentru care trebuie să iei în considerare această opțiune.

2. Creează-ți propriile elemente de decor originale

Clipurile de diy sunt peste tot. Tot ce trebuie să faci este să le acorzi o mai mare atenție și vei descoperi câteva idei simple pe care le poți reproduce cu ușurință. În plus, materialele folosite sunt ieftine și este foarte posibil să se regăsească deja în locuința ta. Vei fi surprins cum poți redecora ghivecele florilor cu sfoară, lumânările decorative cu frunze sau cum poți folosi becuri arse pentru a pune plante. În plus, este un mod distractiv și interactiv de a-ți petrece timpul singur sau cu ceilalți membrii ai familiei.

3. Tablourile nu trebuie să lipsească

Avantajul tablourilor canvas este că pot decora orice spațiu simplu, ieftin și ușor. Într-o cameră simplă, unde elementele de decor nu sunt atât de ample, poți opta pentru tablouri canvas minimaliste, de la pepanza.ro, care vor scoate spațiul din anonimat. Totuși este nevoie să ții cont de 3 sfaturi atunci când optezi pentru tablouri canvas: ai grijă ca tabloul să fie expus la nivelul ochilor, nu folosi mai mult de 3 tablouri într-o cameră pentru a nu aglomera și nu exagera cu dimensiunile.

4. Reutilizează lucrurile din casă

Cel mai bun sfat este să acorzi o atenție sporită obiectelor pe care deja le ai în casă. Deși primul gând poate fi să le arunci și să le înlocuiești, gândește-te de două ori înainte și vei fi surprins cum poți readuce la viață elemente de decor vechi. Spre exemplu, canapelele și fotoliile pot fi retapițate, pentru mobila din bucătărie poți schimba mânerele și blatul, iar piesele de mobilier din dormitor pot fi vopsite. O altă idee practică de a reutiliza obiectele decorative vechi, este să le găsești o nouă utilitate. Poți muta biblioteca din living în bucătărie și în loc de cărți să pui veselă, această schimbare este unică și aduce accente vintage în locuința ta.

Este foarte important ca locuința ta să arate așa cum ți-ai dorit și să te reprezinte pentru a te simți confortabil în fiecare zi. Pentru acest lucru te poți inspira din reviste, site-uri web din domeniu sau te poți duce în diferite magazine pentru a observa ce-ți place și ce ai vrea să integrezi în casa ta. Nu uita că un prim pas pentru a începe să redecorezi cu un buget limitat este să începi treptat, să te gândești ce s-ar potrivi în fiecare cameră și să să le achiziționezi pe rând.

Sursa foto: Pinterest.com

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top