nello construct

The Bean Turda sărbătorește 3 ani de existență printr-un Retro Party! Intrarea e LIBERĂ!

Una dintre cele mai iubite cafenele din Turda, The Bean, sărbătorește trei ani de existență și cum altcumva dacă nu printr-o petrecere pe măsură?!

În acești trei ani, The Bean nu a fost doar o cafenea, ci a fost locul în care s-au legat prietenii, unde socializarea și buna dispoziție au fost principalele atracții.

Pe lângă gustul minunat al cafelei de specialitate, clienții au parte întotdeauna la The Bean de un loc călduros, unde s-au putut simți ca acasă.

Personalul prietenos și oamenii deschiși au făcut ca The Bean să fie acel loc unde vrei să te relaxezi după o zi grea. Indiferent că mergi cu prietenii sau singur, The Bean e locul perfect atât pentru socializare și râsete cu gura până la urechi, cât și pentru liniștea ta interioară.

The Bean Turda sărbătorește 3 ani de existență printr-un Retro Party!

Acum, după trei ani în care ne-au oferit cele mai bune servicii, The Bean Turda vrea să sărbătorească alături de cei care le-au fost alături în tot acest timp.

De aceea, în data de 17 Noiembrie 2023, începând cu ora 19.00, The Bean Turda vă așteaptă la Retro Party! Intrarea este liberă, așa că tot ce trebuie să faci e să vii și să te bucuri alături de cei prezenți de locul care ne-a adus mai aproape pe mulți dintre noi.

De ce te mai gândești? N-are rost! Hai pur și simplu!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: