m install
nello construct

Terra România Utilaje a venit la Turda

floris

Compania Terra Utilaje a inaugurat sâmbătă un punct de lucru în localitatea Copăceni. Gazdele au pregătit pentru invitaţi momente inedite de dans sincron cu buldoexcavatoare, oferit de echipa de operatori JCB şi momente de umor oferite de un tandem de clovni. Parte a concernului internaţional Industrie Holding, Terra România Utilaje de Construcţii este reprezentant exclusiv pe piaţa românească al mărcii de utilaje JCB.

 

Prezentă pe piaţă din anul 2001, compania deţine în portofoliul său de reprezentanţă şi mărcile Nissan Forklift, Palfinger şi Jumbo. Activitatea firmei este organizată în trei divizii, respectiv: utilaje de construcţii, utilaje de ridicat montate pe autocamioane şi echipamente pentru depozit. Planurile de dezvoltare vizează extinderea la nivel regional. Pe termen scurt, se are în vedere construirea altor centre regionale în oraşe importante ale ţării care  vor avea dimensiuni în funcţie de potenţialul regiunii în care vor fi situate şi vor «găzdui» operaţiuni de vânzări /service, piese de schimb, beneficiind de propriul stoc de piese şi utilaje.

 

Terra România este lider de piaţa la buldoexcavatoare, miniexcavatoare marca JCB şi macarale Palfinger montate pe autocamioane, fiind prezent în topul primilor trei principali jucători pe piaţa românească de profil. Obiectivul companiei este de a comercializa şi oferi servicii performante, la cele mai înalte standarde de calitate pentru utilaje în domeniul construcţiilor, industrie şi agricultura. Flexibilitatea, disponibilitatea şi promptitudinea sunt criteriile pe care îşi desfăşoară activitatea cu succes de peste şapte ani pe piaţa locală de profil.

 

Compania deţine parteneriate cu producători mondiali, lideri in domeniile lor, oferind o gamă largă de soluţii pentru îndeplinirea cu succes a proiectelor de construcţii şi industriale pe care aceştia le desfăşoară, asigurând creşterea productivităţii si eficientizării costurilor.

Un prim pas la debutul oricărei colaborări dintre companie şi clienţii săi este înţelegerea afacerii acestora şi găsirea soluţiilor optime pentru proiectele vizate şi bugetele acestora. Prin înţelegerea nevoilor clienţilor, compania personalizează serviciile oferite în acord cu obiectivele clienţilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: