m install
petlinii
nello construct

Tensiuni la FC Arieşul? Pelici n-a fost la conferinţă!

floris

Tehnicianul „vulturilor roşii”, Alexandru Pelici, a evitat pentru prima dată participarea la conferinţa de presă. În sala în care au loc aceste conferinţe, s-a prezentat secundul Viorel Pintilie, care a motivat că Pelici se grăbeşte pentru a ajunge la Timişoara. Totuşi, este evident că motivul era cu totul altul, pentru că 10 minute în plus sau în minus, nu ar fi însemnat mare lucru.

Este foarte posibil ca Pelici să fi absentat din cauza unor nemulţumiri.

 

Nu cu mult timp în urmă, la ultima conferinţă de presă de pe teren propriu, spunea: „Dedicăm victoria celor care-şi bagă unghia în gât la fiecare succes al nostru”.  Declaraţie care are un substrat de nemulţumire.

 

De altfel, şi la meciul cu FC Bihor, după ce Daniel Lupaşcu a marcat golul prin care a deschis scorul, el nu a alergat spre banca de rezerve, cum era obişnuinţa fotbaliştilor turdeni până acum, ci a venit pe partea opusă, făcând un gest a cărui adresanţi erau, foarte probabil, contestatarii săi.

 

Conform unor surse, există anumite tensiuni şi în cadrul clubului, fie din cauza restanţelor financiare, fie din cauza unor nemulţumiri la adresa lui Adrian Stan, directorul executiv al clubului turdean. Adrian Stan a declarat că nu are nici un fel de disensiuni cu Alexandru Pelici şi că, foarte probabil, absenţa lui Pelici de la conferinţa de presă se poate datora unui… jurnalist. „Nu am nimic cu Pelici. Chiar ne înţelegem foarte bine. Salariile sunt date la zi. Săptămâna trecută au fost achitaţi banii, deci nu există nici o tensiune la club. Probabil, Pelici are probleme cu un jurnalist şi de aceea nu a participat la conferinţa de presă. Oricum, s-a grăbit, că am înţeles că era bolnavă bunica sa”, a precizat Adrian Stan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: