marian morar
m install
nello construct

Tensiuni în Policlinica din Câmpia Turzii, după întreruperea de curent electric de azi

zamblau eugen

Mai mulți proprietari ai unor cabinete din Policlinica Câmpia Turzii au rămas azi fără curent electric, timp de mai multe ore, după ce s-a anunțat un deranjament (azi dimineață, la 9.35) care a afectat 30 de străzi din municipiu, inclusiv spitalul din localitate.

Conform celor de la DEE România – zona Transilvania Nord, deranjamentul urma să fie remediat în jurul orei 13.30.

O sursă din Policlinică susține că de ”vină” ar fi primarul Dorin Lojigan, care nu le-ar permite celor de la Electrica să facă investiții în clădirea în care funcționează postul trafo, în incinta spitalului. Însă, primarul neagă cu vehemență această acuzație.

”Acum aud pentru prima dată așa ceva! Știu că a bubuit ceva în postul trafo și așteptăm reparația. A fost afectat și spitalul, numai că noi am investit într-un generator electric, care să ne acopere astfel de situații. Cei din Policlinică, unde sunt spații private, puteau să recurgă la aceeași metodă ca și noi, pentru a fi acoperiți de eventualele întreruperi de curent electric.

Cu cei din Policlinică este o poveste mai lungă. Ei și-au cumpărat spațiile. Știu că au racordări separate la gaz, la apă, iar la curent sunt alimentați din postul trafo care alimentează și spitalul, care este al nostru. Le-am solicitat celor de la Electrica să găsească o soluție, pentru a asigura alimentarea Policlinicii, unde sunt spațiile private, printr-o altă soluție. Nu este adevărat că au făcut ei solicitare de modernizare! Nu există nicio adresă sau intenție de acest gen. Vă spun cu siguranță asta!

Noi am făcut o asociație acolo în policlinică, cu cei care dețin spațiile și cu noi, și s-au făcut niște investiții. Știți bine ce probleme au fost acolo și cât m-am zbătut să și le rezolve, că erau holuri insalubre și altele de acest gen. Cei din asociație, care sunt proprietari, au datorii și în ziua de azi, pentru că nu și-au achitat costul acelor lucrări. Am achitat doar noi, pentru partea noastră. Dacă ei nu sunt responsabili pentru spațiile pe care le dețin, eu ce să fac?!”, a comentat primarul Dorin Lojigan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2