marian morar
m install
nello construct

Temperaturi de vară în acest weekend în zona Turzii

zamblau eugen

Vreme frumoasă și caldă anunță în acest weekend meteorologii de la ANM. În zona noastră vor fi maxime de 22-24 de grade C.

Un val de aer cald se va resimți în toată țara, dar din păcate nu ține prea mult, de luni de anunță o răcire a vremii cu minime care coboară până la 5-7 grade C!

Astăzi, vremea se va menţine caldă pentru sfârşitul lunii septembrie în toatã ţara, chiar deosebit de caldă în jumătatea de sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în vest, nord-vest şi centru. Local în Crişana şi Maramureş şi izolat în Banat, Transilvania şi la munte vor fi averse şi descărcări electrice.

„Vor fi temperaturi cu mult peste ceea ce ar trebui să avem la această dată, la nivelul întregii țării situându-se între 24 și 30 de grade. Vom avea peste 30 de grade vineri și sâmbătă în sud-estul țării, mai exact în Bărăgan, în zona continentală a Dobrogei, în măsura în care, la această dată, ar trebui să avem cam 22 – 23 de grade”, declară meteorologul Meda Andrei, potrivit DCNews.

În zona noastră ceva averse de ploaie sunt prognozate duminică dimineață și ceață în zonele joase.

De luni însă vremea „schimbă foaia” maximele nu mai trec de 13 grade, sunt anunțate și ploi, dar nu însemnate cantitativ.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2