m install
nello construct

Tehnicianul lui Mechel se plânge că n-are lot

floris

N-a stat pe banca tehnică decât un singur meci, dar a fost de ajuns să-şi dea seama că Mechel Câmpia Turzii nu are un lot de jucători valoros. Tehnicianul Alexandru Andraşi s-a plâns de acest lucru imediat după înfrângerea de la Mioveni. Chiar dacă a semnat un contract pe un an şi jumătate, el şi jucătorii sunt obligaţi să ajungă la -3 la „adevăr” până în iarnă, scrie Obiectivul de Arieş.

“Nu sunt deloc mulţumit de atitudinea jucătorilor mei. Dacă ar fi fost profesionişti, nu am fi fost în această situaţie. Au fost aduşi prea mulţi jucători care nu confirmă. Voi avea o discuţie cu conducerea, să vedem ce putem face pentru a ieşi din criză”, a declarat Alexandru Andraşi pentru Ziua de Cluj. Tehnicianul „sârmar” consideră că partida din etapa viitoare, cu FCM Târgu Mureş, a devenit capitală pentru formaţia sa.

Preşedintele CS Mechel, Valentin Bogătean, a convocat pentru astăzi o şedinţă a Consiliului de Administraţie, scrie Informaţia de Cluj. Bogătean a declarat pentru Informaţia de Cluj că va propune sancţionarea financiară a unor jucători. „Nu mă gândesc la excluderea din lot a unor fotbalişti. Măsurile pe care le voi propune vor fi doar de ordin financiar. Unii chiar îşi bat joc de noi şi de fotbal!”, a precizat preşedintele CS Mechel pentru sursa citată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: