barbat lita

Tatăl din Cluj suspectat că și-a înjunghiat copilul a fost reținut pentru 24 de ore! Acesta și-ar fi plimbat băiatul mort 2 zile cu mașina!

Bărbatul în vârstă de 46 ani, bănuit că şi-a omorât copilul de 8 ani, a fost reţinut, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru 24 de ore.

Tatăl copilului este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal şi de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat.

Procurorii au stabilit că în seara de 25 iulie, bărbatul l-a lipsit de libertate pe fiul său, în vârstă de 8 ani, după care, în noaptea de 25 spre 26 iulie 2020, l-a omorât.

Suspectul crimei va fi prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă.

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală din cazul băiatului de 8 ani care a fost găsit decedat pe bancheta din spate a mașinii conduse de tatăl său. Copilul a fost găsit înjunghiat în piept cu mai multe lovituri de cuțit, fiind ucis de sâmbătă conform unor surse din anchetă.

Din ultima informații, în urma necropsiei, medicii legiști au constat faptul că Takacs Gyorgy era mort de mai bine de 48 de ore. Astfel, tătal și-a plimbat mai bine de două zile copilul mort pe bancheta din spate a mașinii!

Citește și: L-ați văzut?? Este posibilul suspect în cazul minorului găsit decedat la Lita (UPDATE: A fost prins!)

 

Comentarii

ULTIMELE articole: