Târgul Produs de Cluj la Câmpia Turzii

afis1

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, și venim la Câmpia Turzii pentru a vă face părtași la bogăția culturii populare clujene. Aducem cu noi mici întreprinzători clujeni, gospodari pricepuți în ale bucatelor tradiționale și meșteri făuritori de minuni artizanale.

Pe standurile Asociației Produs de Cluj veți găsi preparate alimentare tradiționale, produse în minifermele clujene, de la uleiuri presate la rece la  prăjituri, turtă dulce și ciocolată de casă, vinuri, miere de albine și sucuri, legume și fructe de sezon. Artizanii vor expune costume populare din zona Transilvaniei, podoabe lucrate de mână, jucării, produse de marochinărie, precum și obiecte lucrate în lemn.

Zilnic, pe scena Târgului Produs de Cluj vor avea loc spectacole de folclor, susţinute de voci consacrate, de tineri aflați pe drumul afirmării şi de dansatori talentați. Pentru cei mici, dar nu numai, aducem cu noi un modern parc de distracții.

Vă așteptăm între 13 și 15 august, de la 10:00 la 23:00, cu toate cele bune de la Cluj!

Un eveniment organizat de Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Asociației Produs de Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top