marian morar
m install
nello construct

Târgul de Fapte Bune revine și anul acesta la Turda

zamblau eugen

Primăria Municipiului Turda lansează și anul acesta Târgul de Fapte Bune, care are loc în cadrul Târgului de Crăciun, deschis luni, 5 decembrie.

Acest târg este o oportunitate pentru toate ONG-urile din Turda și împrejurimi de a-și aduna resurse financiare pentru inițiativele lor civice prin oferirea unor produse sau diverse bunuri specifice domeniului lor de activitate în schimbul unei donații.

Toate ONG-urile care doresc să participe vor beneficia de spații de vânzare pe perioada târgului, puse la dispoziție de către Primăria Turda în mod gratuit.

Târgul de Fapte Bune se va desfășura în perioada 16-18 decembrie. Organizațiile care doresc să stea mai multe zile, vor beneficia de această facilitate, iar aceste situații se vor discuta după înscriere.

Secțiunea separată a Târgului de Fapte Bune din cadrul Târgului de Crăciun va fi montată separat de stand-urile tradiționale for-profit și marcată intrarea în această zonă, pentru a fi cât mai vizibilă pentru trecători, transmite Primăria Turda.

Mai mult, se încurajează toate ONG-urile care vor să participe să își pregătească materiale de imagine cu care să își amenajeze standul, astfel încât să ilustreze cât mai bine activitățile pe care le desfășoară și impactul pozitiv pe care îl au acesta în cadrul comunității locale.

Condiții de participare pentru ONG-uri:

1. Să fie personalitate juridică, în așa fel încât să aibă posibilitatea de a prelua donațiile în mod legal;

2. Să aibă activitate înregistrată în ultimul an, lucru pe care îl vor dovedi prin completarea în cadrul formularului de înscriere a domeniului de activitate și a activităților derulate în acest an. În acest mod, se dorește să fie implicate prioritar ONG-uri care sunt active și desfășoară inițiative pentru comunitatea locală;

3. Să fie apolitice, să nu fie în stare de faliment sau insolvență, să nu fi început procedurile de dizolvare și să nu aibă activitatea suspendată;

Secțiunea ”Târgul de Fapte Bune” din cadrul Târgului de Crăciun este organizată în parteneriat cu Alianța pentru Mobilitate Socială. Orice întrebări privind completarea formularului, solicitări de sprijin în a gândi produse pentru târg sau alte aspecte de genul, pot fi adresate pe email la adresa mobilitatesociala@gmail.com

Link formular de înscriere AICI!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2