m install
nello construct

Târgul de Cariere revine la Cluj în perioada 5-6 Octombrie

floris

Peste 70 de companii locale și internaționale au confirmat deja înscrierea oficială în „sezonul” de recrutare de toamnă, fiind parte din evenimentele organizate de Târgul de Cariere.

Reprezentanții companiilor vor aștepta pe 5-6 octombrie la Cluj-Napoca, 14 – 15 octombrie la Iași, 21 – 22 octombrie la Sibiu, 27 octombrie la Târgu Mureș, 5 noiembrie la Oradea, 11 – 12 noiembrie la Chișinău și 25 – 26 noiembrie la Brașov toți candidații interesați de o schimbare la nivel profesional sau care pur și simplu doresc să ia pulsul pieței muncii.

Aici, publicul va putea interacționa față în față cu posibilii noi angajatori și va putea consulta oferta de pe piața muncii de la nivel local din domenii precum: inginerie și IT, producție și tehnică, auto și automotive, HoReCa, logistică și transport, telecomunicații, comerț marketing și comunicare, servicii și BPO, resurse umane, financiar, bancar, farmaceutic, medical și nu numai.

„Toamna aceasta Căutăm oameni care caută oportunități de carieră, răspunsuri, un nou job, un nou început, vise împlinite sau poate chiar un job mai potrivit profilului lor, iar pentru aceasta la Târgul de Cariere aducem candidații față în față cu oportunitățile care contează”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Prin intermediul acestor evenimente, candidații prezenți vor putea discuta direct cu angajatorii, vor avea posibilitatea de a pune întrebări și primi răspunsuri utile despre ofertele de muncă, vor avea ocazia să afle mai multe despre cultura organizațională și valorile companiilor, vor putea descoperi cum se derulează procesul de recrutare în cadrul fiecărei organizații sau vor putea aplica la fața locului pentru pozițiile de interes.

Asemeni ediției de primăvară, care a reunit 200 de companii și peste 20.000 de candidați, care au avut posibilitatea să aleagă din aproximativ 4.000 de oportunități de carieră, și toamna aceasta interesul pentru piața muncii este așteptat să se mențină la cote înalte, mai transmit organizatorii evenimentului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: