Târg de locuri de muncă organizat la Turda

nello construct

Prefectura Cluj, în colaborare cu AJOFM şi Primăria Turda intenţionează să organizeze un târg al locurilor de muncă în municipiul Turda, după modelul celui organizat nu cu multi timp în urmă la Dej. Prefectul Călin Platon a spus că, iniţial, s-a dorit organizarea târgului în 15 decembrie, dar nu au fost firme interesate de acest târg, aşa că speră ca târgul să fie organizat în această lună.

La târgul similar care a fost organizat la Dej au fost selectate 450 de persoane de către firmele care au participat la târg. Prefectul Călin Platon consideră organizarea unui astfel de târg imperios necesară, anul trecut fiind disponibilizate la Turda câteva sute de persoane.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: