nello construct

Târg caritabil, organizat de Asociația Autism Câmpia Turzii! Vezi cum te poți implica! (VIDEO)

Astăzi, la Câmpia Turzii, a avut loc un târg caritabil, organizat de Asociația Autism Câmpia Turzii, cu scopul de strânge bani pentru diferite cheltuieli pe care asociația trebuie să le suporte.

Asociația Autism Câmpia Turzii a fost înființată în urmă cu 11 ani și lucrează, în acest moment cu 47 de copii.

„Avem și foarte mulți pe lista de așteptare. Din păcate, numărul de copii diagnosticați cu autism este tot mai mare și nevoile asociației sunt tot mai mari, cele financiare, mă refer. Atunci ne-am gândit să organizăm un târg în care să încercăm să mai strângem niște bănuți pentru nevoile asociației.” – a declarat Irina Varga pentru aspress.ro 

Cu ocazia acestui târg, oamenii din Câmpia Turzii și-au dorit cu adevărat să ajute asociația, donând haine, încălțăminte și jucării, lucruri cu care cei care au trecut pragul târgului au plecat acasă.

De asemenea, pentru a face o atmosferă cât mai plăcută, membrii asociației au pus la dispoziție și standuri cu dulciuri și mâncare, așa că toți cei prezenți s-au putut delecta cu bucatele oferite.

Asociația Autism Câmpia Turzii trece printr-o perioadă dificilă și are nevoie de noi!

Chiar dacă târgul s-a încheiat, nu înseamnă că nu puteți contribui în continuare la cauza pentru care luptă Asociația Autism din Câmpia Turzii.

În această perioadă, Asociația Autism Câmpia Turzii trece printr-o perioadă mai delicată, din punct de vedere financiar, deoarece membrii au decis să facă toate demersurile pentru autorizația ISU. Această autorizație presupune niște costuri semnificative, costuri pe care asociația nu le-ar putea suporta fără ajutorul nostru.

Puteți dona în continuare bani asociației și astfel, puteți face parte din această poveste frumoasă și emoționantă.

Sursă foto: captură video aspress.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: