Tânărul din Moldovenești care a provocat accidentul mortal de pe centura Vâlcele-Apahida avea permis doar din toamna anului trecut!

smurd accident

Trei persoane și-au pierdut viața miercuri dimineața, pe centura Vâlcele-Apahida, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un TIR.

Potrivit polițiștilor, un conducator auto de 20 de ani, din comuna Moldovenesti, în timp ce se deplasa pe Varianta Ocotitoare Cluj Est ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune un un ansamblu de vehicule format din cap tractor cu semiremorcă.

In urma impactului a rezultat decesul a 3 persone, toate din autovehicul.

Potrivit Observatornews.ro tânărul care a provocat accidentul avea permis doar din toamna anului trecut și se afla în mașină chiar cu părinții săi.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat în afara părții carosabile și ocupanții au rămas încarcerați în acesta. Echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul părinților tânărului și au început manevrele de descarcerare pentru acesta care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și tânărul a decedat.

Citește și: VIDEO – Trei morți pe centura Vâlcele-Apahida! (UPDATE: Șoferul era din Moldovenești!)

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top