nello construct

Tânărul care și-a chemat prietenul la „parte în parte” după care a băgat cuțitul în el, obligat să-i plătească victimei 10.000 de euro! În plus a scăpat de închisoare!

Un tânăr de doar 18 ani din Cluj-Napoca a fost condamnat de Tribunalul Cluj la pedeapsa de trei ani și patru luni de închisoare, cu executare, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Acesta a înjunghiat de 4 ori un alt băiat de 17 ani, cu care s-a certat și amenințat pe Instagram.

În luna Februarie a anului 2023, inculpatul Albert Roberto se afla în centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, alături de alți doi prieteni, timp în care se certa pe Instagram cu persoana vătămată care la acel moment avea 17 ani și se afla la domiciliul său de pe strada Unirii.

După o serie lungă de injurii și amenințări reciproce, băiatul de 18 ani l-ar fi chemat pe cel de 17 ani la o bătaie „parte-n parte”. Astfel, cei trei au ajuns pe strada persoanei vătămate care ar fi ieșit afară pentru a aplana conflictul.

Cu toate acestea, cei doi s-au luat la harță, iar pentru a „câștiga” conflictul, Albert Roberto a scos un briceag, cu care și-a lovit de patru ori adversarul, punându-i în pericol viața.

Eliberat din închisoare sub control judiciar!

Chiar dacă el ar fi trebuit să stea în închisoare perioada menționată anterior, în luna august judecătorul l-a eliberat din închisoare, unde petrecuse șapte luni, și a înlocuit măsura privativă de libertate cu cea de control judiciar.

De asemenea, la finele săptămânii trecute, Curtea de Apel Cluj a decis să reducă la jumătate valoarea daunelor. Victima se alege doar cu 10.000 de lei și….cu traume.

”Reduce cuantumul daunelor morale de la 20.000 euro la suma de 10.000 euro (echivalent în lei la data plăţii) la plata cărora obligă pe inculpat (Albert Roberto, n.red.) către partea civilă ŞIPOŞ ALEX ŞTEFAN. Majorează de la 5.500 lei la 10.000 lei suma la care a fost obligat inculpatul Albert Roberto cu titlu de cheltuieli judiciare pentru faza de urmărire penală, de cameră preliminară şi de fond către partea civilă. În temeiul art. 422 din Codul de procedură penală raportat la art. 72 din Codul penal scade din durata pedepsei aplicate de 3 ani 4 luni închisoare perioada reţinerii, a arestului preventiv şi a celui la domiciliu începând cu data de 30.01.2023 la zi. Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate în măsura în care nu contravin prezentei decizii”, arată o parte din soluția pe scurt a instanței.

Citește și:

Și-a chemat prietenul la „parte în parte” si a ajuns să fie condamnat pentru TENTATIVĂ de OMOR!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: