nello construct

Tânără agresată fizic și sexual în plin centrul Clujului!

O tânără a fost agresată fizic și sexual la finele acestei săptămâni într-un gang din Piața Unirii din Cluj-Napoca. Femeia a fost deposedată și de telefonul mobil.

Făptașul a fost prins rapid de polițiști dar magistrații au dat-o din nou „de gard!”

Concret, un bărbat de 48 de ani a fost reținut, sâmbătă, și arestat pentru o perioadă de 30 de zile în Cluj-Napoca, fiind acuzat de furt calificat după ce a abordat și agresat o tânără în centrul orașului.

Incidentul de acum a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un gang din Piața Unirii din Cluj-Napoca. Inițial, autoritățile au fost alertate cu privire la presupusele infracțiuni de agresiune sexuală și tâlhărie calificată, însă, în urma probatoriului administrat, aceste acuzații au fost schimbate.

”Cercetările au fost demarate la data de 22 septembrie, când o tânără de 24 de ani a raportat că a fost agresată fizic și sexual de către un bărbat, care ulterior i-a sustras telefonul mobil. Incidentul a avut loc în centrul municipiului, într-un gang. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii l-au depistat pe bărbatul din județul Bistrița-Năsăud”.

Bărbatul a fost inițial reținut pentru o perioadă de 24 de ore, însă în continuarea cercetărilor și pe baza probatoriului adunat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor în furt calificat. De asemenea, telefonul mobil al tinerei a fost găsit asupra bărbatului.

Sâmbătă, bărbatul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca. Magistratul a admis propunerea parchetului și a dispus arestarea individului pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 septembrie 2023 până la data de 22 octombrie 2023, inclusiv. Cererea inculpatului de luare a măsurii controlului judiciar a fost respinsă în mod neîntemeiat” precizează IPJ Cluj.

În final, prejudiciul suferit de victimă a fost recuperat, iar anchetatorii continuă să investigheze acest caz pentru a stabili toate circumstanțele infracțiunii de furt calificat

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: