Tânăr drogat, luat de pe stradă, în Câmpia Turzii! În ultimul timp au fost mai multe cazuri!

tineri drogati

Un tânăr de 16 ani a fost dus cu ambulanța la spitalul din Câmpia Turzii, după ce prietenii lui au sunat la 112, pentru că acesta acuza o stare de inconștiență și era întins pe caldarâm.

 

Din câte se pare, tânărul a făcut mențiuni despre persoana care i-a livrat etnobotanicele, dar părinții lui, care au sosit de la Unirea (de unde este tânărul ridicat de pe stradă), încă nu au depus o plângere până la acest moment.

Acesta nu este primul caz de acest gen! Conform RefleqtMedia, în ultimul timp mai mulți tineri au fost ridicați de pe străzile din Câmpia Turzii, acuzând diverse stări de inconștiență sau de tulburare.

În ultimul timp, acest fenomen a luat o amploare deosebită.

Citește și:

Etnobotanice și minori în localurile din Câmpia Turzii! Plus părinți iresponsabili: ”Erau cu spume la gură!”

Nu cu mult timp în urmă, un tânăr din Câmpia Turzii a fost prins în flagrant, în Cluj-Napoca, în timp ce ridica un colet cu droguri venit din Spania.

Mulți au comentat atunci că, de fapt, cei prinși sunt doar ”fraierii” care sunt trimiși să ridice drogurile, capii rețelei desfășurând în continuare activități de acest gen.

Citește și:

Încă un tânăr din Câmpia Turzii, prins când ridica drogurile trimise din Spania! (VIDEO)

Confruntați cu acest fenomen de amploare, care parcă a scăpat de sub control, reprezentanții administrației locale au anunțat că vor face campanii de conștientizare a tinerilor asupra riscurilor la care se supun.

Citește și:

“Fii responsabil, nu eşti reciclabil!” – proiect de informare și prevenire a comportamentelor de risc în rândul copiilor și tinerilor din Municipiul Câmpia Turzii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top