nello construct

Tânăr din Iara, prins drogat la volan, de către polițiștii clujeni! Inițial, l-au oprit pentru că avea viteză excesivă!

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Iara, a fost oprit de polițiștii clujeni după ce a fost depistat că circulă cu viteză foarte mare pe Calea Turzii în Cluj-Napoca. radarul a consemnat viteza de 135 km/h.

După ce l-au oprit și l-au verificat, polițiștii au constatat că în urma testării au reieșit indicii privind consumul de substanțe stupefiante, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltare de probe. De asemenea, el a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

”La data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 23.55, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat în trafic, pe strada Calea Turzii, un tânăr de 28 de ani, din comuna Iara, care conducea cu viteza de 135 km/h.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, tânărul fiind totodată sancționat contravențional pentru depășirea limitei legale de viteză, neportul centurii de siguranță și lipsa documentelor prevăzute de lege, cu amendă în valoare totală de 2.465 de lei.

De asemenea, dreptul acestuia de a conduce autovehicule a fost supendat pentru o perioadă de 120 de zile.”, a precizat IPJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: