m install
nello construct

Tâlhărie în staţia CFR Câmpia Turzii

floris

La sfârşitul lunii septembrie, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj, au fost sesizaţi de către L.  ZOLTAN, de 30 ani, din comuna Sărmăşag, despre faptul că în timp ce călătorea cu trenul accelerat 1741 care circulă pe relaţia Bucureşti – Satu Mare, înainte de oprirea  acestuia în staţia CF Cîmpia Turzii, a fost deposedat prin violenţă (lovit cu pumnii în zona feţei) şi ameninţare cu cuţitul de un telefon mobil marca „NOKIA 6228” şi 200 lei de către două persoane necunoscute.

Cei doi după comiterea faptei au sărit din tren înainte de Staţia CFR Cîmpia Turzii. În urma activităţilor intreprinse, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj, au identificat şi depistat suspecţii infracţiunii de tâlhărie ca fiind L. Marcel Eugen, de 18 ani şi L. Sergiu Carol, de 21 de ani, ambii din Câmpia Turzii. Procurororul, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, a dispus iniţial cercetarea celor doi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Ulterior, în baza probatoriului administrat în cauză, cei doi suspecţi au fost reţinuţi prin ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore şi introduşi în arestul IPJ Cluj, iar la data de 03.10.2008 au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Instaţa de Judecată a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Cei în cauză au fost introduşi în arestul I.P.J. Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: