Tâlhărie la Câmpia Turzii, în plină zi! Victimă: un consilier local! (UPDATE)

talharie ct

Un consilier local din Câmpia Turzii, Mariana Cîmpian, a fost victima unei tâlhării produse în jurul amiezii.

Conform primelor informații, neoficiale, consilierul local ar fi fost vizitat mai întâi la domiciliu de niște persoane care s-au recomandat a fi de la o asociație non-profit, care adună fonduri. 

Ulterior, Mariana Cîmpian a părăsit locuința, cu intenția de a se deplasa la magazinul Lidl, pentru cumpărături.

Pe drum, în momentul în care a fost în dreptul unei mașini de tip SUV, o persoană i-a dat cu spray în ochi, după care i-a furat lănțișorul de aur, inelul de aur și circa 350 de lei din portmoneu, iar apoi au dispărut în trombă cu mașina.

Deocamdată, persoanele care au comis această tâlhărie sunt neidentificate.

Conform unor informații neoficiale, un incident de acest gen s-a produs recent, în zona Pieței. Atacatorul ar fi rămas neidentificat, chiar dacă în zona sunt camere de supraveghere.

UPDATE:

„În prezent, la sediul unității de poliție se află o femeie care ar fi fost  victima unei înșelăciuni.  Conform primelor verificări, persoana vătămată în vârstă de 70 de ani, în timp ce se afla pe Strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii, ar fi fost abordată de o femeie necunoscută, iar în împrejurări neclare i-ar fi fost înlocuite bijuteriile pe care le purta cu unele fără valoare. În prezent se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident, precum și pentru identificarea persoanei respective.”, au precizat reprezentanții Poliției.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top