Tabere de Echitație – Salina Equines, Turda, Cluj-Napoca! Perioada 09-13 August și 23-27 August!

IMG_20210731_202404.jpg

La jumătate de oră de Clujul cosmopolit, în mijlocul naturii, am creat un portal către esențial. Centrul Sportiv Salina Equines oferă condiții excelente pentru practicarea echitației pentru cei mici.

În prezent, centrul deține aproximativ 30 de cai și ponei proprii, vrem să le oferim copiilor aventuri și activități interactive sub atenta supraveghere a instructorilor noștrii.

Programul include:

-Cazare 5 zile/4nopți în căsuțe și în bungalowuri, cu grupuri sanitare proprii;

– Pensiune completă (mâncare atent selectată la recomandarea unui nutriționist);

– Ședinţe de călărie;

– Turul grajdurilor, hrănirea, îngrijirea cailor și pregătirea cailor pentru călărie;

– Plimbări cu trăsura în baza resortului și pe dealurile Durgăului;

– Spectacole ecvestre, dresaj și alte minunății, jocuri sportive în aer liber, activităţi artistice şi recreative, seri distractive.

În timpul taberei, copiii sunt încurajați să înțeleagă comportamentul și psihologia cailor pentru a lucra și comunica cu ei în mod natural.

Instructajul este adaptat la nivelul individual al fiecărui copil, iar lecţiile de călărie se desfășoară în condiţii de siguranţă, sub supravegherea antrenorilor noștrii. Caii sunt cuminţi şi blânzi și se pretează la lucrul cu copiii.

Preț: 1800 RON/Participant.

Pentru rezervări vă rugăm să ne contactați telefonic la nr 0732 000 110 sau la adresa de email rezervari@binistesicai.ro

Vă așteptăm cu mare drag!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top