T9 scoate artileria grea a minciunilor la atac! Așteptăm scuzele, dacă mai au o umbră de bun simț!

foto_022017_t9-zoo

Asociația T9 a lansat o minciună sfruntată, susținând că i-aș fi contactat pentru a-i avertiza că pregătesc un articol care va demonstra cum T9 a fost implicată în jaful de la Zoo Turda! Cele susținute de ei reprezintă o mare minciună!

 

”Am fost contactați de Gelu Florea, care ne-a avertizat că pregătește un articol care va demonstra cum T9 a fost implicată în jaful de la Zoo Turda. 
Recunoaștem: am furat Leul din Băi și-l ținem ascuns la ferma lui Emil Turdean. Aveți o imagine cu Leul, puteți trece pe la T9, intrarea e gratis.”, au menționat cei de la T9, spunând o mare minciună.

Care e realitatea?

Eu pregătesc un articol despre situația de la Zoo Turda, pentru că am anumite amănunte în acest sens. Însă, acest articol nu are nimic în comun cu T9. Legătura a fost făcută cu președintele Asociației T9, Andrei Suciu, după ce acesta a recunoscut că a făcut parte dintr-o ”comisie de inventariere a lucrărilor rămase de executat la grădina zoologică”, în cadrul unui comentariu de pe Facebook, din data de 1 februarie 2017.

La acel comentariu eu i-am sugerat că ar fi corect să facă publice acele concluzii (fiind vorba de un subiect de mare interes, pentru că e vorba de multe miliarde care au ”dispărut” (bani plătiți de Primăria Turda pentru lucrări care nu există în realitate, conform unui raport al Curții de Conturi), pentru că eu pregătesc un material de presă pe această temă (n.r. care va fi publicat mâine seară) și amănuntele pe care le cunoaște mi-ar fi de folos. La solicitarea mea, domnul Suciu a precizat că nu oferă nici o informație…

Ulterior, în seara aceleiași zile, am fost sunat de domnul Andrei Suciu, la o oră târzie (n.r. ora 23.35, dar nu asta e problema, că eu oricum nu prea adorm la acele ore), care a purtat cu mine un dialog pe aceeași temă. M-a sunat de mai multe ori (se vede dovada mai jos), de fiecare dată el pe mine (deci, eu nu am contactat T9!), întrucât convorbirea avea unele probleme tehnice și se întrerupea.

În cadrul convorbirii am purtat un dialog, pe aceeași temă, în care am încercat să-i explic de ce este bine să prezinte public o poziție, având în vedere că este un subiect atât de delicat, privind dispariția unor bani de la bugetul local, însă a fost ferm pe poziție, că nu spune nimic, condiționându-mă ”să fac rost de document”-ul semnat de el, așa după cum am precizat într-un articol redactat azi, în jurul amiezii. 

Fără a face vreo legătură cu Andrei Suciu sau cu T9, în articol am menționat și următoarele: ”Conform unor informații, din Primăria Turda au dispărut mai multe documente, legate de neregulile de la Parcul Zoo, inclusiv proiectul în baza căruia trebuia să se realizeze construcția!”. Ulterior, după această precizare, a apărut reacția T9, cu minciuna gravă cum că i-aș fi contactat și i-aș fi amenințat că pregătesc un material care demonstrează legătura T9 cu jaful de la Zoo.

Nu este exclus ca, simțindu-se cu ”musca pe căciulă”, vorba românului, să fi avut o reacție necontrolată…

Dovada telefoanelor primite:

Evident, am reacționat și la postarea mincinoasă de pe Facebook, cu atât mai mult cu cât, cu 5 ore în urmă, chiar pe siteul TurdaNews (în secțiunea de comentarii), am purtat un dialog cu cei de la T9 și le-am explicat că articolul NU ARE legătură cu T9 și că singura legătură era dată de faptul că președintele T9, Andrei Suciu, a fost membru al unei comisii de inventariere (cum singur a afirmat!), situație în care eu i-am spus că era moral și normal să de-a în vileg concluziile jafului care a avut loc acolo! Atât!

Dovada, mai jos:

Și mai jos aveți reacția mea publică, după ce au lansat minciuna sfruntată care mă viza pe mine:

Așteptăm clarificări din partea Asociației T9, pentru că suntem convinși că nu toți sunt niște mincinoși, precum semnatarul postării de pe Facebook! De asemenea, așteptăm măsurile luate după sesizarea unui caz atât de grav de lansare a unor minciuni sfruntate. Evident, în cazul în care T9 nu se va asocia cu minciuna! Poziție pe care o respectăm, o acceptăm, dar nu o putem tolera! Pentru că o societate construită pe minciună și manipulare nu este o societate OK!

De asemenea, precizăm că orice altă poziție ni se va mai transmite din partea Asociației T9, trebuie însoțită de un document cu semnatarii acelei adrese, pentru a evita alte probleme care pot apare pe viitor (cine s-a fript o dată, suflă și-n iaurt!).

Mulțumimde înțelegere și așteptăm să vedem dacă toată Asociația T9 se va asocia cu minciuna sau e cazul doar a unei sau a unor persoane izolate, pe care vă rugăm să le prezentați public.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top