m install
nello construct

T9 propune: 5 iunie 2016 = Ziua Curățeniei în Primăria Turda

floris

Aflăm din presa locală că Aprilie e luna curățeniei la Turda. E halucinant modul în care cei din Primăria Turda și  aleșii locali înțeleg să-și facă treaba pentru care sunt puși acolo. 

Ei sunt trimiși acolo de noi, de plătitorii de taxe și impozite. Taxe și impozite pe care le plătim lunar, nu doar într-o lună pe care o alegem noi. Oare de ce subalternii primarului Tudor Ștefănie înțeleg să adune gunoiul doar într-o anumită lună pe an?? Păi, domnule primar, ce-ar fi să plătim si noi taxele și impozitele doar pentru o lună?! Cum ar fi?! Vrem un oraș curat zilnic. De luni până duminică vrem ca Turda să fie curată. Nu vă descurcați, dați-vă la o parte, și lăsați-ne să vă arătam cum se face. Ne-am săturat să râdă lumea de noi, vă rugăm vizionați acest link. E inadmisibil ca la o fermă de vaci să fie mai curat decât în curtea unui spital municipal! Ne gândim cu groaza cum o să arate Turda în noiembrie 2016, plină de gunoaie, așteptând `luna curățeniei` din aprilie 2017….

Turdeni,

Vă propunem să declarăm 5 iunie 2016 = Ziua Curățeniei în Primăria Turda.
A fost destul 12 ani !

Asociația T9.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: