T9 merge braț la braț cu cel care și-a recunoscut crimele!

Asociația T9 nu se dezice de Daniel Doboș, după ce acesta și-a recunoscut crimele comise în Germania, pentru care a făcut mai bine de 15 ani de închisoare, chiar dacă acesta a mințit (și minte în continuare!), ascunzând adevărul despre trecutul său.

 

Daniel Doboș a fost nevoit să renunțe la funcția de președinte al USR Turda, iar aseară a fost nevoit să-și anunțe și demisia din USR, după ce conducerea centrală a partidului a anunțat că acesta va fi verificat, de către Comisia de Etică, dacă trecutul său (în care apar 2 crime, comise cu cruzime și cu premeditare) respectă criteriile de integritate ale partidului. 

Asociația T9 pare a nu avea criterii de integritate, așa că fostul condamnat penal pentru crime și-a găsit locul în asociația condusă de Andrei Suciu, și el un personaj despre care apar tot mai multe adevăruri tulburătoare. Asociația T9 chiar a dat publicității un mesaj de susținere pentru Daniel Doboș. Nu este exclus ca în spatele acestui mesaj să se ascundă amenințarea lui Emil Turdean că va sista finanțarea asociației și o va scoate în stradă (T9 având sediul într-o clădire care îi aparține lui Emil Turdean), Emil Turdean fiind nașul lui Daniel Doboș. Conform surselor noastre, următorul pas ar fi ”decapitarea” lui Andrei Suciu (se așteaptă doar momentul prielnic), pentru ca T9 să-și pună în practică intențiile politice, cu Daniel Doboș ”vârf de lance” și posibil candidat la Primărie!

Chiar dacă și-a recunoscut crimele, Daniel Doboș încă minte cu privire la trecutul său, spunând că ar fi fost reabilitat, că are legătură cu activitatea sa din legiunea Străină sau că ar fi comis crimele în calitate de bodyguard al unui om de afaceri italian. TurdaNews, însă, va prezenta adevărul, în scurt timp!

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.