T9 îl atacă pe Gelu Florea, singurul jurnalist care a dezvăluit accidentul de muncă de la acțiunea grupului politic!

foto_122015_razboi-t9

Grupul politic T9 a declanșat un atac la adresa singurului jurnalist care a dezvăluit informații despre accidentul de muncă produs la o acțiune a grupului politic, dar care a fost ascuns de urechile opiniei publice, fiind tăinuit și apoi ”rezolvat” cu o pseudo-cercetare prin intermediul unei firme conduse de un membru T9!

 

”La Turda un pensionar merge la magazin să își cumpere o pâine. Iată cum relatează TurdaNews această întâmplare:

“Grupul T9 a nenorocit un om pe viață. După 40 de ani de muncă, un pensionar nu are bani să-și cumpere de mâncare. Cei din Grupul T9 i-au furat toți banii, ca să modernizeze Casa de Cultură după bunul lor plac. Vor să facă un sediu de multinațională acolo, o să fim sclavii străinilor. TurdaNews a fost prima publicație din lume care a aflat intențiile reale ale Grupului T9, oamenii ăștia vor să construiască un Ozenodrom la Turda”, este atacul abject al grupului politic T9, lansat pe siteul propriu, la adresa siteului de știri TurdaNews, condus de jurnalistul Gelu Florea.

Asta după ce jurnalistul Gelu Florea a fost singurul care a dezvăluit accidentul de muncă care s-a produs la o acțiune de imagine a grupului politic T9, respectiv la o plantare de puieți la spitalul municipal.

Citește articolul care a pus pe jar T9: 

Grupul T9, implicat în mușamalizarea unui accident de muncă?!

Cei din grupul politic T9 au făcut referire la acest subiect, cu un reproș la adresa jurnalistului: ”Cu accidentul  de muncă: orice jurnalist de investigație întâi dă telefoanele de rigoare, apoi se apucă sa scrie. Vă rugăm să-l sunați pe Dl. Turdean, de 2 luni așteaptă să vă informați de la sursă despre cele întâmplate. Ați fost invitat să vedeți toate actele referitoare la situația in cauză, nu ați dat curs invitației”.

Jurnalistul Gelu Florea spune că membrii grupului politic T9 și-au dat arama pe față, demonstrând că nu le convine existența presei independente, ci doar a celei servile, care evită să menționeze subiectele delicate.

”O asemenea atitudine față de un ziar echilibrat și onest, îi descalifică! Cititorii au văzut că s-au publicat toate intențiile lor, TurdaNews fiind un ziar echilibrat, care oferă informația corectă, din diverse zone ale vieții cotidiene. Nimeni nu a interzis publicarea materialelor grupului politic T9! I-am deranjat în momentul în care am scris despre accidentul de muncă, pe care ei l-au ascuns și apoi au mușamalizat totul prin firma de ”cercetare” a unui membru T9, Sorin Florea. Au început apoi să împroaște cu noroi, sugerând că aș avea nevoie de bani și de aceea scriu… adevărul (?!). M-au chemat la ei, chipurile, să-mi arate documente. În paralel, s-au interesat de tarifele de publicitate ale TurdaNews, cu intenția de a ne închide gura și să ascundem adevărul despre T9. Bineînțeles că nu am acceptat și nu voi accepta! TurdaNews e un ziar liber 100%, iar dacă ceilalți jurnaliști, de la celelalte publicații, s-au mânjit și nu au scris absolut nici un cuvânt despre accidentul de muncă, destul de grav, petrecut la o acțiune a grupului politic T9, e treaba lor! TurdaNews nu se coboară la acest nivel! De aceea nu am cum să dau o replică atacului incalificabil al ”noilor” politicieni, cu apucături comuniste evidente, de tip vechi. Probabil, o fac din disperare, în momentul în care au înțeles că nu ne pot cumpăra, că nu ne pot închide gura, iar TurdaNews va rămâne același ziar vertical, care nu se închină în fața niciunui om politic, fie el vechi sau nou. Eu încă aștept să se facă publice concluziile acelui accident de muncă, din luna septembrie! De ce să mă aștepte pe mine să mă duc la ei?! Nu e mai simplu să le dea publicității, să vadă toți oamenii?! Noi am solicitat informații de la ITM Cluj, însă ni s-a transmis că ancheta nu e finalizată. Sunt curios cât timp va trece până vor da publicității aceste informații, pentru că nu le pot ascunde la infinit! Adevărul iese întotdeauna la suprafață!”, a comentat Gelu Florea.

Prinși cu minciuna, din nou!

Nu cu mult timp în urmă, politicienii din T9 au atacat un alt jurnalist localt, Ovidiu Bucur, căruia i-au reproșat faptul că ar fi trucat o fotografie. În realitate, fotografia era ”trucată” chiar de către cei de la T9, care au încercat ulterior să ”șteargă” urmele de pe internet, însă fiind nepricepuți în a lucra cu complexitatea internetului, au fost prinși! Iată dovezile, mai jos!

”Pe cine deranjează grupul T9?”, era titlul articolului în care politicienii T9 sugerau că jurnalistul ar fi făcut un trucaj foto. Însă, dovezile indică în mod clar că cei din T9 au regizat acest subiect, cu scopul de a-i păcăli pe cei creduli, prezentându-se drept ”noua generație” de politicieni.

”Fotografia la care faceți referire a fost preluată de pe internet, fără a se preciza sursa, fapt pentru care ne asumăm responsabilitatea, dar întrucât pe site-ul de pe care am preluat nu este stipulată modalitatea prin care se pot prelua fotografii/informații precum și modalitatea e citare a surselor, ne vom limita la a preciza acum sursa (afaceriardelene.ro), răspunzând astfel și întrebării pe care ați adresat-o printr-un articol nesemnat.

Informăm, totodată, pe cei interesați de faptul că în 10 ani de activitate, ziarul ”15 minute” nu a modificat nici o poză cu intenția de a aduce atingere vreunei entități, așa cum se sugerează în articolul dumneavoastră.

Totodată, dorim să precizăm faptul că situația se putea rezolva amiabil, încă de aseară, când am postat un comentariu pe site-ul turdanoua.ro, comentariu care se află și acum în moderare, fără să fi fost publicat de administratorii site-ului”, a spus Ovidiu Bucur.

Realitatea îi dă dreptate jurnalistului, iar cei de la T9 au fost prinși din nou cu mâța-n sac!

Iată dovada minciunilor politicienilor de la T9:

La o simplă căutare pe Google (imagini), dacă se introduce expresia ”t9 locuri de munca la turda”, prima imagine care apare în rezultatul căutărilor este tocmai imaginea care a fost subiectul disensiunii. Este vorba despre o imagine aflată în memoria Google, motorul de căutare care menține anumite informații, într-o memorie cache, chiar dacă ele au fost șterse între timp de pe internet.

Sorin Florea, membru al grupului T9 și proprietar al siteului afaceriardelene.ro, de unde provenea fotografia, a șters această fotografie (care avea scopul de a asocia T9 cu ideea de ”locuri de muncă la Turda”, în motoarele de căutare de pe internet), însă fiind nepriceput, a lăsat ”urme”. Mai precis, la acest link http://www.afaceriardelene.ro/stiri/stiri-turda-t-9-locuri-de-munca-la-turda, se vede foarte clar cum poza nu mai apare (o iconiță specifică situațiilor în care o fotografie nu mai există în locația inițială). Dar urmele au rămas:

Prea plini de ei, cei din grupul politic T9 nu și-au cerut niciodată scuze. Ceea ce indică faptul că nu a fost o gafă, ci a fost un scenariu bine gândit, cu scopul de a-și ”prosti” prezumtivul electorat. Însă, așa cum spune o vorbă din popor, ”minciuna are picioare scurte”!

”Sunt convins că nu toți din T9 au acest apucături de mincinoși și de dictatori, însă faptul că se acceptă unul pe altul, în același grup de interese, mânjește și imaginea celor care până acum erau cunoscuți ca fiind oameni corecți”, a mai spus jurnalistul Gelu Florea, cel care a dezvăluit tot mecanismul mincinos al grupului politic T9.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top