nello construct

Veste bună pentru iubitorii de schi! Se amenajează o nouă pârtie la Cluj! (FOTO-VIDEO)

Deși ne aflăm abia în luna Octombrie, nu putem să nu ne gândim la momentul când vom avea parte de prima zăpadă, mai ales acum când și vremea s-a mai răcit.

Mai mult decât atât, dacă mai ești și un iubitor al sporturilor de iarnă, e aproape imposibil să nu te gândești la schiat imediat ce vezi primii fulgi de nea.

În județul Cluj chiar avem multe pârtii, însă cum niciodată nu par a fi prea multe, administrația locală din Mărișel s-a gândit să mai deschidă o pârtie de schi.

Administrația locală din comuna Mărișel a alocat câteva zeci de mii de euro pentru echipamente și a pus la dispoziție un teren pentru amenajarea noii pârtii.

Lucrările în zonă sunt în plină desfășurare, primarul Mărișelului sperând ca pârtia să fie pusă în funcțiune la venirea primei zăpezi.

„Ținând cont că se apropie sezonul de iarnă, spre bucuria mea vreau să vă anunț că am amenajat la Mărișel, în zona Manăstirii Crucea Iancului, o pârtie de sanie și schi, unde toți iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de ea. Această investiție s-a făcut de către Primăria Mărișel și va fi administrată in continuare tot de Primărie. Luni s-a muncit intens la montarea bandei de urcare. Sper să o putem pune în funcțiune până la venirea zăpezii”, a transmis edilul Viorel Ghic, pe pagina sa de Facebook.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: