Sunt aşteptaţi noi investitori

Parcul Industrial din Câmpia Turzii rămâne şi în 2009 printre priorităţile administraţiei locale. Se încearcă atragerea de noi investitori, care automat vor adduce odată cu ei şi alte locuri de muncă. „Pentru noi acest obiectiv este extrem de important. Am făcut eforturi mari de a atrage firme în acest parc şi ne putem mândri deja cu câteva nume importante”, spune Ioan Vasinca.

Au venit până acum MACROMEX – instalaţii frigorifice, grupul La Lorraine – microîntreprindere de panificaţie congelată, Electrogrup Cluj Napoca – intalaţii elecrice şi reţele.

Investitori interesaţi mai sunt. Chiar la începutul anului, reprezentaţii firmei germane EN au avut o întâlnire cu viceprimarul Ioan Moldovan. Domeniul firmei este componenţe electronice. În 3 februarie urmează să aibă loc o nouă întâlnire cu primarul Ioan Vasinca pentru a finaliza şi a discuta în detaliu oferta de investiţie în zonă.

Un alt nume important ar fi cel al producătorului german de componente auto KOLBENSCHMIDT, care doreşte să investească în zonă. Momentan aceştia lucrează la reţelele pentru apă, canal sau drumuri.

Tot legat de Parcul Industrial este interesant de menţionat faptul că cei de la Colegiul Tehnic Victor Ungurean au încheiat o convenţie prin intermediul primăriei, prin  care sunt dispuşi să formeze clase de elevi pe meseriile cerute de investitorii Parcului Industrial.

„Vom face programe comune cu toţi investitorii pe care Reif îi va aduce în zonă, pentru a soluţiona problemele sociale ale oamenilor din municipiu”, spune Vasinca.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top