Studenții UTCN vaccinați anti-Covid-19 mănâncă GRATIS la cantină

utcn (1)

În luna noiembrie, studenții de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca vor primi o masă caldă pe zi în valoare de 12 lei dacă se vaccinează cu schema completă până în 20 octombrie 2021.

„Pentru a putea beneficia de aceste mese gratuite trebuie să completați formularul de mai jos cu datele solicitate, printre care se află dovada că sunteți studenți UTCN (fotografie cu vizele din carnetul de student) și dovada că îndepliniți condițiile de vaccinare (greenpass-ul):
https://forms.gle/GFhzJJzpvi5XBRJ28.

Formularul se poate completa până în data de 20 octombrie 2021, ora 14:00, iar gratuitatea va fi în vigoare pe toată durata lunii noiembrie. Tot ce va trebui să faceți începând cu data de 1 noiembrie este să prezentați la cantină carnetul de student pentru a vă ridică masa gratuită, în bugetul menționat. Dacă valoarea mesei depășește bugetul alocat, se plătește numai diferența. Cei care nu obțin greenpass-ul până la închiderea formularului au posibilitatea de a se înscrie pentru luna decembrie, când vom lansa un nou formular”,  au transmis reprezentanții Organizaţiei Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT).

Sursa: Monitorul Cluj

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top