Strategia de Dezvoltare Teritorială a Județului Cluj (2023-2030) confirmă ce a cerut USR: construirea unei noi maternități

nello construct

„Strategia de dezvoltare teritorială a Județului Cluj pentru perioada 2023-2030”, elaborată în cooperare cu Banca Mondială pentru județul Cluj, o strategie detaliată și complexă care vizează îmbunătățirea infrastructurii, serviciilor sociale și a calității vieții pentru locuitorii Clujului, include construirea unei noi maternități în Cluj Napoca.

Acest fapt confirmă propunerea USR Cluj de a aloca fonduri și resurse pentru un astfel de proiect.

„USR Cluj a militat constant pentru construirea unei noi maternități, care să ofere condiții moderne și confortabile pentru mame și bebeluși. Ne bucurăm că recomandarea Băncii Mondiale este în linie cu demersurile noastre și sperăm ca această strategie să impulsioneze realizarea proiectului. Vom redepune în toamnă proiectul pentru construirea unei noi maternități în Cluj Napoca.”, a declarat dr Mihai Iepure, liderul consilierilor județeni ai USR.

USR Cluj invită toate partidele politice să sprijine această inițiativă a USRși să se alăture demersului lor pentru a face din construirea unei noi maternități o realitate.

„Strategia Băncii Mondiale ne oferă o imagine clară a direcției în care trebuie să ne îndreptăm. Sperăm că toți factorii de decizie din județul Cluj își vor uni eforturile pentru a face această viziune o realitate. Pentru un viitor mai bun, pentru noi, pentru copiii noștri”, a adăugat Dr. Mihai Iepure.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: