m install
nello construct

STP a introdus internet wireless pe autobuzele din Alba Iulia! Va fi şi la Turda?!

floris

STP Alba Iulia, prestatorul de servicii de transport persoane, care operează şi la Turda, a introdus serviciul de internet wireless pe autobuzele societăţii, fiind o premieră pentru transportul publlic local de persoane din România!

Informaţia a fost dată publicităţii azi de TVR1 şi preluată ulterior de site-ul diacaf.com.

Conform reprezentanţilor societăţii, serviciul va fi disponibil în curând doar călătorilor cu abonament, fiind o metodă inedită de creştere a numărului de călători care posedă abonament.

"Deocamdată, orice călător se poate conecta la net. În curând, serviciul va fi accesibil doar deţinătorilor de abonamente. Ei vor avea nevoie de un cod, pe care îl pot obtine de la chioşcurile de bilete sau de pe internet", precizează sursa citată.

Încă nu se ştie dacă acest serviciu va fi extins şi la Turda, mai ales că în ultimul timp au existat diverse acţiuni ostile ale administraţiei locale, la adresa STP, care au afectat economic activitatea acesteia, gurile rele spunând că se pregăteşte terenul pentru firma Alis Group, care e protejată la nivel înalt.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: