m install
nello construct

Știrea Cititorului: „Vrem curățarea scurgerilor pluviale!”

floris

Cetățenii de pe strada Trascăului solicită municipalității turdene curățarea scurgerilor pluviale care sunt colmatate din cauza aluviunilor aduse de ploile abundente.

Teoretic fiecare dintre noi ar putea face asta fără să așteptăm ajutorul primăriei pentru lucrurile care țin de noi. Oricine poate pune mâna pe lopată și să curețe șanțurile și rigolele de scurgere a apelor pluviale, este practic o îndatorire civică, dar puțini se conformează.

„ Oare pe strada Trascăului nu se poate interveni pentru curățarea scurgerilor pluviale? De ani de zile se formează un lac din cauza gurilor de scurgere înfundate de noroi. Bordurile nu se mai văd de noroi atât de gros este. Mulțumim și spor la treaba!” spune Emanuel.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

Foto/Arhivă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: