Știrea Cititorului: Uite ce șarpe au fotografiat la Ciucaș! E piton?!

nello construct

Un cititor ne-a trimis o fotografie cu un șarpe, destul de mare, care a fost fotografiat în zona Ciucaș, pe cursul de apă.

Șarpele are o mărime destul de mare și prima tentație este să crezi că e vorba despre un șarpe din alte zone (piton), care a fost ”scăpat” sau abandonat în zonă.

”Cred că e șarpe de apă, dar e mai bătrân și din cauza asta este așa mare”, ne-a transmis cititorul. Șerpii de apă sunt protejați de lege și sunt neveninoși.

Citește și: O renumită publicație germană vorbește despre frumusețea cascadei Ciucaș: „SPA natural în mijlocul pădurii”…

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: