m install
nello construct

Știrea Cititorului: Uitați cum arată cimitirul din Poiana!

floris

Cimitirul din cartierul Poiana, municipiul Turda, este plin de buruieni. O cititoarea TurdaNews ne-a trimis mai multe poze din care se poate vedea cum mormintele se pierd pur și simplu în vegetație.

Am făcut pozele doar in zona in care am fost,nu am îndrăznit să intru printre bălării sa fac mai multe,dar va asigur că întreg cimitirul arata așa”, transmite cititoarea.

Aceasta speră ca autoritățile să se sesizeze și să salubrizeze cimitirul astfel încât turdenii să poată vizita mormintele celor dragi care nu mai sunt printre noi.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: