Știrea Cititorului: Pe strada Rândunicii din Turda Nouă se formează un lac (VIDEO)

nello construct

În urma fenomenelor meteorologice de astăzi, mai mulți cititori TurdaNews ne-au contactat pentru a sesiza cu ce probleme se confruntă de fiecare dată când plouă.

Unul dintre aceștia ne-a trimis o filmare, adăugând că de fiecare dată când plouă, pe strada Rândunicii din Turda Nouă se formează un „lac”, iar unii dintre locuitorii de aici sunt nevoiți să își pună scânduri la poartă pentru a ieși din curte.

„Turda Nouă, strada Rândunicii. De fiecare dată când plouă se creează un lac pe stradă. Vecinii au fost nevoiți să își pună scânduri la poartă să poată ieși din curte. – ne-a relatat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: