Screenshot 2021 03 16 at 17.02.02

Știrea Cititorului: Turda la un pas de blocare! Ce-i de făcut?!

Un cititor ne-a transmis o fotografie făcută azi în trafic, pe direcția sensului giratoriu din Piața Romană, unde circulația autovehiculelor duce adeseori la blocaje în trafic iar perspectiva nu este deloc roz, în condițiile în care peste câteva zile se va închide și podul de la A&A, conform celor de la CNAIR.

”Aceasta este o fotografie făcută azi, în jurul amiezii, pe strada G-ral Dragalina din Turda, care arată dezastrul existent în trafic, cu blocaje succesive. Fiind închisă strada 22 Decembrie, cred că e o bună oportunitate să ne dăm seama ce se va întâmpla după închiderea podului peste Arieș, de la A&A! Pentru că tot traficul ăsta, care mergea spre podul de peste Arieș, va merge înspre Micro și va întâlni nu numai sensul din Piața Romană, ci și sensul de la Dedeman, care din construcție este foarte înghesuit, cu câte o singură bandă spre Micro sau spre 22 Decembrie. Cred că în acel moment se va bloca Turda de tot!

Nu știu ce este de făcut, nu știu cum ar putea polițiștii să dirijeze circulația de așa manieră încât să nu se blocheze traficul. De ani de zile nu sunt capabili să facă 5 kilometri de drum, cât e legătura la autostradă, ca să scăpăm de blocajele astea!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Comentarii

ULTIMELE articole: