Știrea Cititorului: Strada Al. I. Cuza, un nou Amazon! Mulțumim celor din Consiliul Local! (VIDEO)

nello construct

Un alt cititor TurdaNews, ne-a trimis în această după-amiază un video cu strada Alexandru Ioan Cuza din Turda și mulțumește administrației locale pentru cum arată strada după ploi.

Citește și: Știrea Cititorului: Turda Nouă. Bine că ne face Polivalentă, dar pescuim în curte! (VIDEO)

Strada Alexandru Ioan Cuza, după cum menționează și cititorul nostru, a fost reabilitată cu Fonduri Europene, însă nu există rigole pentru apa pluvială. Astfel, la fiecare ploaie, trotuarul este inundat, ceea ce creează un mare disconfort pentru locuitorii din această zonă.

Mai mult, turdeanul, într-o notă ironică, mulțumește atât Consiliului Local, cât și primarului Cristian Matei pentru „implicare în rezolvarea problemelor comunității.”

„Str Al I Cuza, reabilitata cu Fonduri Eupopene, fara rigole pt apa pluviala. Un nou Amazon, multumim celor din Consiliul Local, Dlui primar, pt implicarea in rezolvarea problemelor comunitatii. Va asteptam acum pe teren nu numai in campanie electorala.” – a relatat turdeanul pentru TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: