Screenshot 2021 04 19 at 22.14.12

Știrea Cititorului: Strada 22 Decembrie nu are nicio trecere pentru pietoni și e pericol de traversare din partea pietonilor! (VIDEO)

După închiderea circulației pe la podul de peste Arieș (A&A) și devierea circulației auto pe strada 22 Decembrie 1989, situația a devenit un calvar, dar nu numai pentru șoferi, ci și pentru pietonii din zona străzii 22 Decembrie 1989. Mai exact, aceștia reclamă faptul că în zonă lucrările nu sunt complet finalizate și nu s-a trasat nici măcar o trecere pentru pietoni, măcar temporară, care să permită traversarea străzii în condiții de siguranță.

”Vă trimit filmarea cu locuitorii care sunt nevoiți să traverseze strada printre mașini, deoarece în zonă nu este nicio trecere de pietoni, de la giratoriul cu str. Ștefan cel Mare și str. 22 Decembrie 1989, până aproape de capătul străzii. Având în vedere că în zonă sunt și magazine alimentare, locuitorii trebuie să își riște viața traversând printre mașini. În speranța că se va rezolva, vă mulțumesc”, ne-a transmis o locuitoare din zonă.

În acest caz, probabil ar trebui analizată situația și să se facă niște trecere pentru pietoni, chiar dacă temporare, pentru a permite traversarea pietonilor în condiții de siguranță, pentru că strada este foarte lungă, iar traficul este destul de intens.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Comentarii

ULTIMELE articole: