m install
nello construct

Știrea Cititorului: Spitalul Municipal Turda își selectează pacienții! Dr. Cojocaru a spus că nu îl va consulta nimeni pe bunicul meu!

floris

Un cititor TurdaNews ne-a adus la cunoștință încă o întâmplare neplăcută la Spitalul Municipal Turda, unde personalul pare că-și selectează pacienții.

Cititorul nostru ne-a relatat că bunicul său, în vârstă de 80 de ani, este dependent de sondă, iar în urmă cu câteva zile a avut ceva probleme și a fost dus la Spitalul Municipal Turda, la triajul de urgențe. Aici au fost întâmpinați de o doamnă, infirmieră sau asistentă, nu știm, care le-ar fi spus pe un ton nepotrivit că domnul nu ar avea o urgență așa că este nevoit să aștepte.

Alături de cititorul nostru și de bunicul său, se afla și mătușa care a fost chemată înăuntru, iar doctorul și consilierul local, Igor Cojocaru, a întrebat-o unde lucrează și ce mai face pe lângă muncă, adresându-i aceste întrebări în ideea de a vedea dacă doamna lucrează la vreo instituție publică, insinuează turdeanul.

Odată ce doctorul Cojocaru a aflat că aceasta nu lucrează în vreo instituție publică, i-a spus că nu îl va consulta nimeni pe domnul cu sonda. În disperare, familia bătrânului a sunat direct la managerul spitalului, Ovidiu Stănilă, care a vorbit politicos cu ei și le-a promis că va vorbi cu cineva să îl consulte. Cu toate acestea, bătrânul tot nu a fost consultat, iar directorul Stănilă nu a mai răspuns la telefon.

Mai mult decât atat, li s-a spus că dacă nu vor pleca, personalul va suna la poliție.

Relatarea cititorului nostru

„Va scriu si eu cu problema nemaintalnita care a avut loc la Spitalul Municipal Turda. Bunicul meu in varsta de 80 ani este dependent de sonda, avand ceva probleme la ea am mers cu el la urgente. La triajul de urgente am fost intampinati de o doamna care probabil ar fi preferat astazi sa stea acasa, nu sa fie la munca care ne spune ca dansul nu este o urgenta si sa astepte ca o sa fie consultat sa vada daca nu este infundata sonda (doamne era imbracata in albastru, iar pe avizier era asociata culoarea albastra ca fiind infirmiera, de unde nu stiu ce pregatire avea dansa sa ne dea noua informatiile respective).

La un moment dat este chemata matusa mea inauntru iar dr de garda(dr.Cojocaru) sa o intrebe unde lucreaza si ce mai face pe langa, ca pe urma sa ii spuna ca nu o sa il consulte nimeni pe bunicul meu. Noi in disperare am sunat la managerul spitalului (avand nr de pe avizier) care ne-a raspuns politicos si a zis ca o sa vb cu cineva sa ne consulte dupa care nu a mai raspuns la telefon. Domnul portar in momentul respectiv mi-a spus ca sa nu merg sa sun la sonerie, ca ii fac lui probleme.

Nimeni nu ne-a dat nici o explicatie ba mai mult au spus ca daca nu plecam suna la politie.. Cum sa mai ai incredere in ei?

Pentru ce mai tin sectia de triaj? Daca ei isi selecteaza pacientii.

Daca matusa mea lucra la primarie sau era cineva cu influenta in Turda ne primea si nu se mai punea nici o problema. Suntem in 2023 si nu ii posibil ca sa te duci sa ceri ajutor la un spital de stat si ei sa iti intoarca spatele.” – ne-a relatat cititorul TurdaNews.

Citește și: Drept la replică al Spitalului Turda, pe tema atitudinii personalului medical…

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: