m install
nello construct

Știrea Cititorului: Slaba calitate a serviciului de salubrizare a celor de la Supercom!

floris

Turrdenii devin din ce în ce mai nemulțumiți de serviciul de salubrizare a companiei Supercom, trimițându-ne nouă sau postând pe Facebook fotografii și mesaje prin care își exprimă indignarea.

Un cititor TurdaNews ne-a contactat seara trecută pentru a ne aduce la cunoștință cum arată un punct de colectare de pe raza municipiului nostru.

DIn imagine putem vedea cum containerele sunt pline, iar gunoiul care nu a mai putut fi pus în acestea, este lăsat pe jos, creându-se o imagine dezolantă.

Mai mult decât atât, cititorul nostru ne-a spus că punctul de colectare a deșeului menajer a fost mutat, iat acum locuitorii zonei nu mai au acces la garaje.

„Aceste imagini arată slabă calitate a serviciului de salubrizare a celor de la Supercom.
Și nu pot să știu cine a decis mutarea punctului de colectare a deșeului menajer, pentru că în astfel de cazuri nu mai avem acces la garaje.” – ne-a relatat cititorul TurdaNews 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: