sens dedeman

Știrea Cititorului: „ Și bicicliștii pe unde mai circula? Prima bandă cum e trasată ea, mașina e foarte aproape de bordură deci pericol de accidente!”

Turdenii continuă să-și exprime nemulțumirile cu privire la circulața îngreunată din zona străzii Ștefan cel Mare cu toate că administrația locală a făcut câte două benzi pe sens pentru fluidizarea circulației.

Un turdean se întreabă pe unde mai circulă bicicliștii din moment ce prima bandă e foarte aproape de bordură și e destul de greu să-i ocolești, existând pericol de accidente.

„ Bicicliștii pe unde mai circula că prima bandă cum e trasată ea mașina e foarte aproape de bordură deci pericol pentru bicicliști care trebuie sa fie ocoliți și cineva neatent poate sa facă accident plus am mers ieri pe acolo când sa trasat liniile și am văzut că un TIR nici nu se încadrează prea bine pe prima bandă la ce înguste sunt benzile și iasă și pe a doua bandă o parte din tir…” spune Vasile.

În același context altul se întreabă unde e banda pentru biciclete?

Deși era loc suficient pentru două benzi la intrarea in sens ceea ce însemna foarte mult pentru fluidizarea traficului vad ca s-a optat doar pentru o banda și un trotuar foarte lat. Ceea ce mi se pare ciudat este faptul că a dispărut banda pentru biciclete. Asta pe unde vine trasată?” întreabă Daniel.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Comentarii

ULTIMELE articole: