marian morar
m install
nello construct

Știrea Cititorului: Seară de seară fac drifturi și ”liniuțe” în parcarea noului mall și nimeni nu ia nicio măsură!

zamblau eugen

Un cititor ne sesizează faptul că seară de seară, în parcarea FunShop Park din Turda, noul mall din spate la Kaufland, sunt mai mulți tineri cu mașini, care fac drifturi și ”liniuțe”, producând un zgomot mare, care îi deranjează pe locuitorii din zonă, care nu pot dormi. Cu toate acestea, nimeni nu le face nimic!

”Unde pot sa fac o sesizare: de câteva luni, în fiecare seară, după ora 9 jumate 10, se fac drifturi în parcare la mall, liniuțe, merg manelele la maxim, pe ăștia nu-i aude Poliția că la 22-23 Poliția doarme, pe când eu nu pot să dorm de ei, mașini modificate fără catalizatoare, fără tobe… Ăștia sunt în regulă, noi ăștialalți dacă avem o folie pe geam, deși avem mașinile din punct de vedere tehnic și estetic în regulă, ne iau taloanele, de văzut Poliția vede bine, da de auzit văd că nu aud, deși se aude în tot cartierul. I-ați mai postat o dată pe TurdaNews, dar văd că nu s-a sesizat nici Poliția, nici ei nu s-au liniștit.

În ultimile 2 luni, seară de seară, e gălăgie și la 12-1 noaptea, dar domnii de la Poliție nu aud bine probabil, au doar vederea bună, că dacă ai o mașină țiplă cu cauciucuri noi, estetic în regulă, mecanic iarăși, dar ai o amărâtă de folie pe geam, așa bine văd și îți iau talonul, dar de auzit nu aud bine… Dacă un cartier îi aude și dânșii nu… Poate dacă mai postați o dată îi prinde rușinea și putem dormi și noi liniștit, că mergem la servici de dimineață, ei probabil nu.”, ne-a sesizat cititorul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2