copacui ciuntiti 1

Știrea Cititorului: „Se „toaletează” copacii cu drujba și în parcul din Turda Nouă!” (Video)

Mai toate parcurile turdene beneficiază de acțiuni de toaletare a copacilor, dar activitatea nu este apreciată întotdeauna de locuitorii zonei.

La fel se întâmplă și în parcul din Turda Nouă unde în aceste momente se taie copacii cu drujba, inclusiv cuiburile de ciori, în urmă rămân doar copaci „ciuntiți” fără un aspect peisagistic demn de un oraș cu pretenții turistice.

„Nu știu cine sunt cei care coordonează aceste acțiuni, ar trebui un expert în peisagistică să ne explice și nouă de ce se procedează așa, pomii sunt ciuntiți nu toaletați/ Rămâne în urmă un peisaj dezolant, nu avem destule betoane la Turda? Distrugem și puținele spații verzi? Da unde e șantier se înțelege că acestea vor fi refăcute cândva….dar până atunci de ce ne batem joc de natură?” spune un turdean care locuiește în zona parcului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Comentarii

ULTIMELE articole: