Screenshot 2021 06 11 at 01.06.50

Știrea Cititorului: Se solicită praguri la sol pe o porțiune a străzii Barbu Lăutaru

Mai mulți cetățeni de pe strada Barbu Lăutaru, respectiv secțiunea nou modernizată de la strada Viilor spre strada Salinei, solicită montarea unor praguri la sol pentru limitarea vitezei, cu scopul de a preveni eventualele incidente auto.

”După modernizarea străzii și mai ales în perioada aceasta, după închiderea circulației pe o porțiune a străzii Castanilor, cu devierea traficului pe strada Viilor, circulația auto a crescut foarte mult. Însă, problema mare nu e neapărat asta, ci faptul că se circulă cu viteză mare și există riscul unor accidente. Am dori ca administrația locală să facă o analiză și să se monteze niște praguri la sol, pentru a limita viteza de circulație pe această porțiune de stradă și pentru a preveni eventualele accidente, până nu e prea târziu”, ne-a transmis unul dintre locuitorii de pe acea porțiune.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.