cuza 1 1

Știrea Cititorului: „Șantier aproape părăsit pe strada A.I.Cuza” (Video)

Într-o perioadă în care ar trebui să se lucreze în „draci” pe șantierele din Turda, e aproape liniște. Doar câțiva muncitori și câte un utilaj mai dau semne că se face ceva, dar într-un ritm de dolce far niente.

Situația este valabilă și pe strada A.I, Cuza unde oamenii din zonă reclamă faptul că stadiul lucrărilor se desfășoară în ritm de melc și asta de câteva săptămâni.

„Au închis jumătate de drum, ne-am ținut mașinile pe străzile laterale să le lăsăm spațiu să se desfășoare dar în ritmul ăsta vor termina peste câțiva ani. Mai vine câte un utilaj mai nivelează nisipul și pietrișul, apoi dispar câteva zile. Apoi apar vreo doi-trei muncitori care montează borduri apoi pauză…..e o arteră importantă de circulație au ocupat o bandă degeaba, lucrarea trebuia finalizată de o grămadă de vreme. Timpul e excelent acum pentru lucrări de infrastructură, ce așteptăm? Unde e ritmul „alert” de care vorbea primarul? La fel e mai peste tot în Turda o BĂTAIE DE JOC, la adresa turdenilor făcută de cei care au câștigat licitațiile sau de subcontractorii lor!” spune un locuitor al străzii A.I.Cuza.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

cuza 2 1

Comentarii

ULTIMELE articole: