Știrea Cititorului: Probleme pe strada Văii. „Abia intrăm cu mașina pe stradă”

vaii mizerie

Un cititor ne-a sesizat problemele de pe strada Văii din Turda Nouă.

„Au început lucrările în primăvara acestui an, s-a introdus canalizarea și s-a schimbat rețeaua de apă. Apoi, după ce s-au încheiat aceste lucrări: pauză.

După fiecare ploaie, abia intrăm cu mașina pe stradă. Nu s-a pus piatră, nu s-a pus nimic, e pământ gol pe jos. Se face o mizerie de nedescris, pe care o ducem în curți și în case. Am înțeles de la cei care muncesc pe strada Cucului că nu se va mai lucra nimic pe stradă până anul viitor. Vine iarna și noi nu putem intra cu mașinile pe stradă.

Înțelegem că se lucrează pe mai multe străzi, se asfaltează și ne bucurăm de acest lucru. Dar, măcar să vină să pună ceva pietriș.”

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top