Știrea cititorului: Plin de câini vagabonzi în stația de la Materna

nello construct

Câinii fără stăpân sunt din nou o problemă pentru turdeni. Un cititor TurdaNews ne-a trimis o poză făcută în această dimineață în fața stației de autobuz de la Materna din Micro, Turda, unde o haită de câini își făceau veacul nestingheriți.

„În dimineața asta la Materna. Nu mai puteai avea acces la stație de ei.”, transmite cititorul.

Ultima acțiune de capturare a câinilor fără stăpân din Turda a fost anunțată în luna aprilie a acestui an după ce mai mulți cetățeni s-au plâns de prezența acestora în municipiu.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: