Știrea Cititorului: Pe strada Macilor 17, o basculă a rupt stâlpul de iluminat public

turda stalp iluminat

Un turdean atrage atenția că pe strada Lotus 17 a fost rupt un stâlp de iluminat public, de către o basculă de tonaj, care lucrează în zonă.

”Atasat aveti o fotografie cu un stalp rupt de la iluminatul public de pe strada Lotus 17, de catre cei care  lucreaza pe strada vecina, dar pe strada aceasta se circula cu basculele de mare tonaj incarcate la maxim. Cand si cine va repara reteaua de iluminat public?”, se întreabă turdeanul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top