m install
nello construct

Știrea Cititorului: „Opt câini de talie mare umblă în haită prin Micro III”

floris

Astăzi, un cititor TurdaNews, ne-a semnalat faptul că în Cartierul Micro III, o haită de 8 câini umblă pe străzi și tulbură liniștea cetățenilor.

Acesta a declarat că animalele stau la scările de bloc, în parcări și pe străzi, iar oamenilor le e frică să iasă sau să intre în bloc.

Mai mult decât atât, cititorul nostru cere autorităților să ia măsuri în acest sens până nu se întâmplă o adevărată tragedie, având în vedere că în zonă circulă și foarte mulți copii.

„Ce facem cu câinii comunitari? 8 câinii de talie mare umbla în haită în micro 3, la scările de bloc, în parcări. Oamenii nu pot ieși sau intra în bloc de ei, vin copii de la școală. Când se iau masuri, când se întâmplă o tragedie?” – a declarat cititorul nostru

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: