IMG 20210306 101001

Știrea Cititorului: O turdeancă sesizează aruncarea ilegală a gunoaielor, la marginea cartierului Primăverii! Se iau măsuri?!

O turdeancă, care locuiește la marginea cartierului Primăverii, pe strada Ion Luca Caragiale, a sesizat faptul că în zonă a apărut o groapă de gunoi clandestină și bănuie că este cu știrea autorităților locale, de vreme ce camioanele duceau gunoaie în containere cu inscripția Primăriei.

Ea ne-a tranmis mai multe poze, care certifică prezența mașinilor care aruncau gunoiul, a polițiștilor locali și a pompierilor care au intervenit pentru stingerea incendiului generat în zona gunoaielor.

”In capatul strazii Ion Luca Caragiale, din cartierul Primaverii, se cara zilnic containere cu deseuri si moloz aduse dintre blocuri. Containerele sunt cu inscriptia Primaria Turda. Masinile nu stiu cui apartin, dar in poze si filmare se poate identifica si numarul masinilor ce le-am surprins acolo. 

Sambata dimineata in jurul orei 9 jumatate, din curte am vazut fum si foc. Am apelat 112, iar la fata locului s-au prezentat pompierii si politia locala. Aici a fost identificata o persoana de sex masculin. Intre timp la fata locului a ajuns o masina mare cu un container si o masina mica plina cu saci menajeri. Au venit pentru a bascula gunoiul adunat. 

Noi locuim printre ultimele case de pe strada, prin fata curtii noastre trec toate masinile ce duc deseurile acolo. Tot ieri am facut si o plangere online la Garda de mediu. 

Focul inca arde. Desi duminica seara in jurul ore 19 pompierii au fost din nou la fata locului. 

Duminica pana la ora 11 au trecut 4 masini mari, iar 2 dintre ele aveau cate 2 containere. 

Din ce stiu eu acele terenuri sunt private si totusi au fost excavate si au devenit groapa de gunoi a orasului.”, spune Andreea C.

Ea așteaptă ca autoritățile să facă lumină în acest caz și să prezinte vinovații.

received 945372392867151

IMG 20210306 101040

IMG 20210306 101602

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Comentarii

ULTIMELE articole: